Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:31 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de persoane, puse sub control judiciar

ro

02 Jan, 2016 13:42 662 Marime text
În perioada 25 – 31 decembrie 2015, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 72 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 31 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 40 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar, precum şi faţă de o persoană, cercetată sub control judiciar pe cauţiune.

În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost înregistrate 13 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Astfel, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită cu măsura arestării preventive (în 3 cazuri) şi cu executarea pedepsei închisorii ( în 4 cazuri), iar măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu arestarea preventivă (în 5 cazuri) şi cu internarea într-un centru de detenţie (într-un caz). 

Ti-a placut articolul?

Comentarii