Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cine sunt primii cinci clasaţi Zeci de oameni, costumaţi în Moş Crăciun, aleargă în Constanţa (galerie foto)

ro

20 Dec, 2015 11:06 2295 Marime text
 
Parcul de la Teatrul Naţional de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanţa găzduieşte, astăzi, crosul Santa Run, organizat de Sana Sport. Peste 50 de alergători participă la întrecere. Startul s-a dat. Concurenţii sunt costumaţi în Moş Crăciun şi parcurg trei ture a 500 de metri fiecare.

Evenimentul sportiv-distractiv, care face parte din proiectul internaţional „Maratonul Nisipului 2016“, are ca scop promovarea sportului de masă în rândul comunităţii şi a singurului maraton din Europa care se desfăşoară pe nisip. La sfârşitul alergării, participanţilor le vor fi oferite premii, ceai şi vin fiert, iar atmosfera va fi întreţinută cu muzică şi multă voie bună. Cursa de alergare „Santa Run“ este a doua din ciclul de evenimente de pregătire pentru Maratonul Nisipului 2016, după inedita cursă „HelloWeRun“, din data de 31 octombrie.

UPDATE 1, ora 11.45

La Crosul Santa Run, primii cinci clasaţi au fost: la fete - 1. Diana Vlad, 2. Anastasia Fotu, 3. Mădălina Damian, 4. Oana Gheorghe, 5. Seigean Besir; la băieţi - 1. Cătălin Jitcovici, 2. Ionuţ Nenovici, 3. Gheorghe Romaşcanu, 4. Vasile Apetroaiei, 5. Cristian Tranulea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii