Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Zeci de manifestanţi s-au strâns în faţa Spitalului Județean Constanța, protestând împotriva managerului Dănuț Căpățînă (galerie foto+video)

ro

07 Apr, 2016 19:34 3954 Marime text
 
Mai multe persoane sau strâns în fața Spitalului Județean Constanța pentru a protesta împotriva conducerii spitalului. Un grup de aproximativ 15 tineri scandează „Demisia”.
 
La protest s-au prezentat Cătălin Anghel, Andrei Popescu, Adelina Toncean, Mihai Petre, mai mulți tineri din cadru PNL, Alexandru manda de la Asociația Elevilor din Constanța, Maria Stavrositu.
 
Manifestanții scandează „Eroii în halate nu hoți în cravate”, „Demisia”, Lăsați-I să trăiască”
 
De asemenea, aceștia au venit cu pancarte pe care sunt scrise mesaje de protest ca de exemplu „Respect pentru sănătate”. 

Citește și: În această seară, va fi organizat un protest împotriva managerului Spitalului Județean Constanța. Se cere demisia lui Dănuț Căpățînă

 UPDATE, ora 19.50:

O imagine superbă a fost surprinsă la protest, când un copilaș de aproximativ doi ani s-a oprit în fața manifestanților uitându-se uimit la ei. 

„Îmi doresc ca persoanele care în momentul acesta și-au asumat managementul spitalului să raspundă public pentru situația care s-a creeat , care pune în pericol de moarte niste bolnavi de cancer, vorbim despre oameni foarte bolnavi. Vrem toți, și probabil ar trebui să fim mai mulți, acest protest a fost spontan și s-a organizat repede, nu cred că este cineva în Constanța care este foarte relaxat pentru că lucrurile rămân așa”, a declarat Adelina Toncean.

Protestul s-a încheiat acesta durând doar câteva minute.   

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii