Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de intervenții într-o singură săptămână pentru pompierii ISU Satu Mare. Unde au intervenit militarii (galerie foto)

ro

11 Feb, 2019 17:13 1740 Marime text
Perioada 04 - 11.02.a.c. a fost una încărcată pentru pompierii sătmăreni. Pe lângă cele 92 intervenții SMURD, salvatorii profesioniști au intervenit pentru stingerea a 11 incendii.

Potrivit ISU Satu Mare, se observă o tendință de creștere a incendiilor izbucnite în urma utilizării necorespunzătoare a mijloacelor de încălzire: un incendiu izbucnit la o afumătorie din Racșa, un incendiu la un magazin de haine second hand din Tașnad, două incendii la case de locuit din Carei, respectiv Certeze și 4 incendii la coșurile de evacuare a fumului la case de locuit din localitățile Negrești Oaș, Porumbești, Amați și Satu Mare .

”S-a mai intervenit pentru stingerea a două incendii izbucnite, cel mai probabil, din cauza scurtcircuitului electric: la un autoturism aflat pe raza localității Batarci și la un televizor aflat în funcțiune (casă de locuit din Satu Mare).

Un alt incendiu a izbucnit ieri, în jurul orei 15, la o centrală termică dezafectată din municipiul Satu Mare. Incendiul, care a avut drept cauză probabilă fumatul în locuri nepermise sau neamenajate corespunzător, a fost stins cu operativitate de forțele de intervenție.

În nici unul dintre aceste evenimente nu au fost înregistrate victime, ele soldându-se doar cu pagube materiale” - au transmis reprezentanții ISU Satu Mare.


Pompierii reamintesc și cu această ocazie, importanța curățării periodice și întreținerii corespunzătoare a coșurilor de fum, doar de către personal autorizat și atrag atenția asupra riscului mare de producere a incendiilor prin utilizarea necorespunzătoare a mijloacelor de încălzire.

Sursa foto: Facebook/ISU Satu Mare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii