Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zece copii au ajuns la spital, după ce un coleg le-a dat să mănânce “pufarine”

ro

09 Jun, 2015 10:24 1628 Marime text
 
Zece copii cu vârste cuprinse între nouă şi zece ani au ajuns la Spitalul Judeţean din Călăraşi, intoxicaţi cu o substanţă necunoscută. Una dintre suspiciuni ar fi că au ingerat o substanţă contra şobolanilor, adusă la şcoală de un băiat care le-a dat colegilor să mănânce, spunând că sunt pufarine. Cei zece copii sunt elevi în clasa a treia ai şcolii "Nicolae Titulescu", din municipiul Călăraşi, cea mai mare şcoală gimnazială din judeţ.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, medicul Laurian Ioniţă, a declarat, astăzi, că cei zece copii cu vârste de nouă şi zece ani au fost aduşi, ieri, la unitatea de primiri urgenţe a spitalului şi au fost internaţi la secţia de pediatrie a unităţii sanitare, pentru analize şi supraveghere. Potrivit acestuia, în acest moment, ei se află în afara oricărui pericol.
Copiii au ajuns la spital dupăm ce, luni, în timpul unei pauze, învăţătoarea a observat cum unul dintre elevi îşi serveşte colegii cu mâncare dintr-o pungă. În momentul în care a verificat ce se află în punga din care copilul le dădea să mănânce colegilor săi, cadrul didactic a avut suspiciuni că în pungă nu erau pufarine, cum spunea elevul, ci otravă pentru şobolani. Femeia a anunţat conducerea şcolii, iar copiii au fost duşi de urgenţă la spital cu maşinile directorului şi alte altor angajaţi ai unităţii de învăţământ. Unii dintre ei au fost externaţi încă de aseară, ceilalţi fiind lăsaţi să plece din spital în cursul acestei dimineţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii