Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Training destinat elevilor din Constanţa „Zâmbete pentru viitor”

ro

29 May, 2015 14:10 1326 Marime text
 
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Constanţa, ONG TEAM Constanţa şi Şcoala Generală numărul 7 Constanţa organizează cea de-a doua ediţie a trainingului „Zâmbete pentru viitor”, în perioada 29-31 mai.
 
Activităţile vizează formarea timp de 3 zile a 100 de tineri constănţeni pe următoarele domenii: leadership, comunicare, grup informal şi grup formal - asociaţie.
 
Cei 100 de tineri fac parte din diferite unităţi şcolare constănţene, aflaţi în baza de date TEAM, unul dintre obiectivele activităţii fiind identificare şi dezvoltarea abilităţilor de lider de grup şi implicarea acestora viitoare în activităţi de tineret atât în mediul asociativ cât şi în unităţile şcolare de origine.
 
În data de 1 iunie 2015, pe plaja Cazinoului din Mamaia, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Asociaţia TEAM, Fundaţia Giovanni Bosco şi peste 160 de tineri, începând cu ora 08.00 vor petrece Ziua Copilului prin activităţi de petrecere a timpului liber: concurs de castele de nisip, fotbal pe nisip si handbal pe nisip. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii