Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop „Alegeri prezidenţiale 2014“ cu studenţi de la „Ovidius“

ro

20 Oct, 2014 14:31 1690 Marime text
Asociaţia Youth Vision a organizat astazi workshop-ul cu tema „Alegeri prezidentiale 2014“. Obiectivul evenimentului a fost reprezentat de stimularea prezenţei tinerilor în procesul electoral. Participarea şi implicarea tinerilor în procesul de elaborare, luare şi implementare a deciziilor este una dintre condiţiile funcţionării şi consolidării democraţiei.

La întalnire au participat tineri studenţi de la Universitatea „Ovidius“ şi reprezentanţi ai ONG-urilor. Au fost realizate prezentări referitoare la alegerile din România, prezenţă, statistică, mentalităţi şi atitudini, precum şi atribuţiile preşedintelui. Totodată a fost realizat un joc de rol numit „Campania electorală“ în care participanţii erau invitaţi să se transpună în rolul candidatului pentru funcţia de preşedinte.

Evenimentul s-a încheiat cu o cafenea publică în care participanţii şi-au exprimat opiniile privind modul de atragere a tinerilor la vot.

Manifestarea a fost organizata în parteneriat cu Cabinetul Parlamentar al deputatului Florin Gheorghe şi Grupul de Dezvoltare Durabilă Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii