Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Windows 10 va apărea pe piață mai târziu decât se estima inițial

ro

11 Dec, 2014 09:08 1531 Marime text
Grupul american Microsoft Corp se așteaptă să lanseze pe piață viitorul său sistem de operare, „Windows 10“, în toamna lui 2015, mai târziu decât se estima inițial, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Directorul operațional de la Microsoft, Kevin Turner, a declarat pentru agenția de presă japoneză Nikkei că noul sistem de operare va fi lansat „la începutul toamnei următoare“. Aceasta înseamnă că Windows 10 va fi disponibil la trei ani după lansarea precedentei versiuni, Windows 8, care nu s-a bucurat de aprecierea multor utilizatori tradiționali de PC-uri din cauza designului său mai potrivit pentru tablete, relatează Agerpres.

„La sfârșitul verii viitoare sau începutul toamnei vom fi în măsură să lansăm acest sistem de operare. Acesta este planul nostru în prezent“, a declarat Turner.

În luna septembrie a acestui an, Microsoft a anunțat că pentru următoarea versiune a ales să treacă direct de la Windows 8 la Windows 10 pentru a arăta că este vorba de un pas important înainte. O primă versiune test a viitorului sistem de operare Windows 10 este disponibilă pe site-ul Microsoft de două luni.

Sursa: Agerpres
Sursa foto: theverge.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii