Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend de senzaţie Radio Constanţa - Radio Vacanţa! (galerie foto)

ro

15 Jul, 2014 15:27 2153 Marime text
Ameria, Lulu, Chris Oliver, Brianna şi Roxana Nemeş au concertat duminică pe terasa Radio Constanţa - Radio Vacanţa. Vineri, 11 iulie, începând cu ora 16:00, Radio Constanţa s-a aflat alături de turişti la piscina hotelului Vera din Eforie Nord, unde a avut loc al doilea Pool Party din acest sezon estival!
 
Echipa Radio Constanţa a dat startul la multe concursuri în apă şi pe apă şi, după ce a oferit multe premii, a dat volumul la maxim la cea mai tare muzică. Copiii care s-au aflat piscină au primit brăţări de vacanţă. În plus, cei mici au mai fost premiaţi cu colaci de înot, genţi şi mingi de plajă. Pentru al cincilea an consecutiv, Radio Constanţa desfăşoară una dintre cele mai de succes campanii dedicate turiştilor: “Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă”.
 
Săptămâna aceasta distracţia se mută în staţiunea Mamaia, la piscina hotelului Iaki. Radio Constanţa pregăteşte pentru vineri, 18 iulie, începând cu ora 16:00, un nou super Pool Party care se anunţă la fel de nebun, cu multe concursuri în apă şi pe apă, muzică şi premii surpriză. Sâmbătă petrecerea începe la ora 8:00!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii