Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 28 februarie Constanta +8 grade, Tulcea +9 grade

ro

28 Feb, 2010 13:44 1354 Marime text

Ziua de astăzi anunţă o încălzire, maximele urmând să se încadreze între 6 grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei până spre 13, dacă nu chiar 14 grade în sudul Olteniei şi în Dealurile de Vest. Cât priveşte ploile, vremea se îndreaptă şi vor mai fi mâine doar ploi slabe şi izolate. Vântul devine puternic însă pe creste, dar şi în vestul ţării, în timp ce sudul şi estul sunt regiunile care vor avea parte de câteva ore de ceaţă la începutul zilei.

Ziua a început cu ceaţă la câmpie dincolo de Carpaţi, dar peste zi cerul va fi doar temporar noros şi nu vor lăsa decât izolat ploi, cel mai probabil prin estul Transilvaniei. Vântul este ceva mai sprinten în Banat şi la munte, dar temperaturille cresc faţă de ieri, atingând 6 grade la Miercurea Ciuc, 11 la Culj şi Arad şi chiar 14 la Reşiţa.

Spre sud, cerul e variabil, dar dimineaţă se produce local ceaţă, posibil asociată cu ceva burniţă sau ploaie slabă, dar vântul abia dacă adie. Vremea se încălzeşte până la amiază când se aşteaptă 7 grade la Călăraşi, 11 la Vâlcea şi Giurgiu şi chiar 13 la Drobeta Turnu Severin şi Craiova.

Dobrogenii simt şi ei ameliorarea vremii azi. Chiar dacă ziua a început cu ceaţă şi soarele nu se prea arată, temperatura reuşeşte să urce la 8 grade la Cernavodă şi Constanţa şi 9 la Tulcea.

Moldova tot cu ceaţă a început ziua, dar sunt şanse şi de soare la prânz, mai ales în nordul regiunii. Temperaturile pornesc de la 7 grade la Galaţi şi Bacău şi urcă până la 10 grade la Iaşi.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii