Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 21 iunie Constanta 26 grade, Tulcea 29 grade

ro

21 Jun, 2010 12:35 1136 Marime text

Doar regiunile estice rămân astăzi mai ferite de averse. În restul teritoriului cad ploi însoţite de tunete, fulgere şi intensificări ale vântului. Cantităţile de apă mai pot depăşi izolat 25 de lmp. Maximele sunt cuprinse între 22 şi 30 de grade Celsius.

Pe litoral precipitaţiile au încă o prezenţă mult mai timidă decât în restul ţării. Norii se adună tot mai mulţi şi către seară apar şi ploile însoţite de descărcări electrice. Vântul are şi el intensificări izolate. Soarele reuşeşte să aducă şi în aceste condiţii între 24 şi 27 de grade în aer, iar apa mării are circa 22 de grade. În Dobrogea ploile sunt mai puţine în prima parte a zilei, dar după amiază norii se înmulţesc şi aduc averse, intensificări ale vântului şi izolat poate chiar condiţii de grindină. Maximele ajung la 26 de grade la Constanţa şi 29 la Tulcea.

Şi la munte plouă pe săturate. Norii lasă în toate masivele cantităţi serioase de precipitaţii, însoţite de fulgere, tunete şi vânt în rafale. De altfel, grindina s-ar putea să nu lipsească nici ea. Cantităţile de apă se aşteaptă să depăşească local 30 de litri pe metru pătrat. Temperatura aerului nu se modifică simţitor faţă de ieri.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii