Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vot de încredere din partea UEG pentru desfășurarea Europenelor din 2017 în România

ro

09 Oct, 2015 22:30 1079 Marime text
Comitetul Executiv al Uniunii Europene de Gimnastică (UEG), reunit astăzi, a dat un vot de încredere pentru desfășurarea Campionatelor Europene individuale de gimnastică artistică din 2017 în România, potrivit site-ului oficial al organizației, informează Agepres.

Forul prezidat de francezul Georges Guelzec și-a manifestat încrederea că ediția a șaptea a competiției va avea loc la București, așa cum este prevăzut, în ciuda întârzierilor legate de construcția noii Săli Polivalente din Capitală. Având în vedere posibilitatea ca noua arenă să nu fie gata la data programată pentru desfășurarea competiției, Comitetul Executiv al UEG a acceptat propunerea Federației Române de Gimnastică de a muta Europenele, în cazul în care va fi nevoie, la Cluj-Napoca (Sala Polivalentă).

Pe 23 septembrie, Guelzec afirma la București, într-o conferință de presă comună cu Federația Română de Gimnastică și Ministerul Tineretului și Sportului, că Bucureștiul trebuie să dea un răspuns până în decembrie dacă va putea găzdui sau nu Campionatele Europene de gimnastică artistică din 2017.

Sursa foto: digi24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii