Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor face Crăciunul după gratii Poliţistul Dan Frumușelu și consilierul local Emil Gheordunescu au primit mandate de arestare

ro

23 Dec, 2012 22:04 2666 Marime text

Tribunalul Constanța a emis mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Dan Frumușelu, agent șef de poliție în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, și Emil Gheordunescu, administrator al SC „AGIGEA EXPRES" SRL și consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Agigea.

Reamintim că procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța efectuează cercetări penale față de inculpații FRUMUȘELU DAN, agent șef de poliție în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de luare de mită și șantaj GHEORDUNESCU EMIL, administrator al SC „AGIGEA EXPRES" SRL Agigea, jud. Constanța și consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Agigea, jud. Constanța, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea, complicitate la luare de mită și șantaj.

Citeste AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Spartacus 25 Dec, 2012 12:23 Pai denuntatorul pare un excroc care a apelat la DNA cu care a facut o mare manevra(cheie) pentru a scapa de o datorie, reprezentand o teapa pe care o daduse complicelui.