Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voiau să iasă din țară cu un individ ascuns în portbagaj (galerie foto)

ro

17 Aug, 2016 10:22 1415 Marime text
Surpriză cum nu le este dat să vadă chiar zilnic polițiștilor de la punctul de trecere a frontierei Ostrov. Doi bărbați de 21 și respectiv 39 de ani, din Dâmbovița au crezut că pot trece neobservat peste graniță un al treilea individ pe care l-au îndesat în portbagajul mașinii.
 
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, cei doi bărbați de 21 și 39 de ani s-au prezentat, ieri dimineață, la punctul vamal cu actele în regulă, la bordul unei mașini cu numere de Bulgaria. Polițiștii de frontieră au vrut însă să afle dacă cei doi mai ascund în autovehicul și ceva obiecte nedeclarate. Nu mică le-a fost surprinderea agenților să descopere, în portbagaj, un tânăr de 27 de ani, care voia să iasă din țară, însă nu avea la el decât certificatul de naște, document care nu este valabil pentru trecerea frontierei.
 
Polițiștii de frontieră nu au stat pe gânduri și au făcut imediat formalitățile pentru începerea urmării penale față de cei trei pentru infracțiunile de „tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat”, și respectiv „complicitate la tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat”. 

sursa foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii