Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vladimir Mănăstireanu şi-a depus demisia de la conducerea ANSVSA

ro

27 Nov, 2014 18:55 3081 Marime text
Şeful ANSVSA a demisionat din funcţie. Vladimir Mănăstireanu şi-a motivat decizia invocând chestiuni personale. Înainte să ajungă la şefia Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor în 2012, Mănăstireanu a fost deputat PSD.
 
Deocamdată nu se ştie cine va fi succesorul lui la conducerea ANSVSA, dar interimatul poate fi asigurat de unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai instituţiei.

Sursa: antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihai 28 Nov, 2014 22:04 Desigur ca sunt comentarii rautacioase de oameni frustrati care toata viata nu au realization mimic 'au stat in spate si doar au comentat Niste nimeni care nu sunt capabili sa vina cu mimic cu atat mail mult sa inteleaga un sistem
  • blue tongue 28 Nov, 2014 17:38 un mare rau pentru ANSVSA!a lasat multa harababura in urma lui!a daramat un sistem care functiona catusi de bine!directorii din judete PSDisti a impartit tristete si frica in personal!mare ghinion cu acest om la conducerea ANSVSA-ului!pana si pe liderul FSVR l-a momit cu o functie de conducere si ala nu a mai carait nimic de tot ce au facut ei!rusine si liderului FSVR ca a acceptat functia!
  • Virgiliu 27 Nov, 2014 20:15 In sfarsit o veste buna, n-aavea ce cauta in fruntea ANSVSA, a distrus serviciile veterinare cu gasca lui de borfasi. nici macar in vremurile de trista amintire, cand la conducerea institutiei era Zlotea nu a fost atata incompetenta si bataie de oc la adresa profesiei si a colegilor!!! RUSINE!!! E loc liber in celula pentru toata gasca!!!