Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizitele neanunţate la RAJDP Constanţa continuă! „Este inadmisibil ce am putut găsi pe parcursul controlului! (galerie foto)

ro

11 Jul, 2016 19:01 3344 Marime text
După ce săptămâna trecută conducerea Consiliului Judeţean Constanţa a făcut un control fulger la sediul central al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP) şi la staţia Preparare Asfalt - Cuza Vodă, astăzi, a sosit rândul unei vizite neanunţate la secţiile Agigea şi Topraisar. 
 
Preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, împreună cu cei doi vicepreşedinţi, Claudiu-Iorga Palaz şi Daniel Dumitru Learciu au găsit nereguli.
 

„Maşinile erau plecate în cursă cu foile de parcurs în alb, fără a se cunoaște destinația lor, iar gestionara nu ştia să scoată situaţia cu stocul de piatră şi nici unde să îl identifice în calculator. Este incredibil ce descoperim în fiecare vizită dar și ce ni se comunică la fața locului de către angajații regiei“, a declarat Horia Ţuţuianu.

 
Totodată, şi la staţia RAJDP Topraisar au fost găsite nereguli. Șeful de secţie în timpul orelor de muncă nu era la serviciu, ci... acasă. În urma convorbirii telefonice pe care Claudiu Iorga-Palaz a purtat-o cu angajatul regiei, şeful de secţie a transmis că este învoit „din motive personale“. Seful secției nu a putut însă, să justifice de la care superior a primit învoire.
 

„Şi la această secţie maşinile erau pe traseu, fără documentele prevăzute de lege. În plus, un utilaj de estetică rutieră era nefolosit de câteva zile, din cauza unei defecţiuni. Ne propunem să continuăm controalele, tocmai pentru a identifica situaţia reală din fiecare secţie a RAJDP. Ne dorim să o salvăm, însă trebuie să ştim care este realitatea. Neregulile trebuie să ia sfârşit!“, au punctat oficialii Consiliului Judeţean Constanţa.  

 

„Din păcate, am identificat şi la cele două secţii vizitate astăzi numeroase probleme. Surprizele neplăcute nu contenesc să apară. Dorim să facem cât mai rapid curăţenie în curtea regiei. Este inadmisibil ce am putut găsi pe parcursul controlului!“, a mai declarat Horia Ţuţuianu.


De asemenea, Țuțuianu a solicitat o întrevedere cu administratorul judiciar pentru rezolvarea problemelor descoperite în urma acestor vizite inopinate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii