Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizită oficială în România Află despre cine este vorba

ro

11 Sep, 2018 14:25 1001 Marime text
 În perioada 12-18 septembrie,Comisarul european pentru politică regională Corina Creţu va vizita România, unde se va întâlni cu reprezentanţi ai autorităţilor locale şi regionale, va vizita proiecte cu finanţare europeană şi va participa la o serie de conferinţe la nivel înalt şi la un dialog cu cetăţenii,informeză AGERPRES.  

Miercuri, 12 septembrie, la Sibiu, Creţu va avea o primă întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Joi, 13 septembrie, la Petroşani, comisarul pentru politică regională va participa, împreună cu reprezentanţi de nivel ministerial ai Guvernului României, la conferinţa la nivel înalt "Regiunile carbonifere din România în tranziţia energetică", organizată de Confederaţia Sindicală Naţională Meridian în parteneriat cu Comisia Consultativă pentru Mutaţii Industriale din Comitetul Economic şi Social European şi cu Universitatea din Petroşani.

Scopul dezbaterilor îl reprezintă stabilirea unor măsuri ce urmează a fi adoptate şi finanţate la nivel european, naţional şi local pentru asigurarea unei tranziţii energetice juste în regiunea minieră carboniferă Valea Jiului.

Împreună cu comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală Phil Hogan, Corina Creţu va participa vineri, 14 septembrie, la un dialog cu cetăţenii la Cluj-Napoca. Dezbaterea cu publicul larg va avea tema "Un buget modern pentru o Uniune Europeană mai puternică", iar cei doi comisari îi vor avea ca parteneri de discuţie pe ministrul agriculturii din România, Petre Daea, şi eurodeputatul Daniel Buda.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii