Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizită din Germania la Crucea Roşie Medgidia. Mai multe bunuri au fost donate Spitalului din Medgidia (galerie foto)

ro

28 May, 2019 18:07 1709 Marime text
Subfiliala Crucea Roşie Medgidia a primit vizita colegilor de la Crucea Roşie Germană în perioada 23.05.2019 - 28.05.2019.
           
Colaborarea şi proiectele comune se menţin de aproximativ şase ani, implicarea constantă a Crucii Roșii Germania în comunitatea din municipiul Medgidia aducând beneficii de fiecare dată, în mod special prin dotările Spitalului Municipal Medgidia şi atenţia acordată stării de confort a pacienţilor.
        
În ultimii şase ani au fost renovate şi dotate mai multe secții ale Spitalului Municipal Medgidia datorită implicarii constante a Crucii Roșii Germania sub coordonarea Crucii Roşii Frankfurt şi a colaborării fructuoase pe care o are cu Subfiliala Crucea Roşie Medgidia.
         

„Şi de această dată donaţiile au constat în mobilier, instrumentar și alte bunuri donate spitalului, venind astfel în sprjinul pacienţilor şi totodată ca un suport pentru persoanele aflate în situaţie de risc social şi vulnerabilitate de pe teritoriul municipiului Medgidia.  Suntem onorați atât de prezența lor la Medgidia, cât și de grija pe care voluntarii o acordă fiecărui transport în parte. Le mulţumim prietenilor noştri din Germania pentru solidaritatea de care dau dovadă, fiind prezenţi activ faţă de nevoile noastre!” - au transmis reprezentanții Crucea Roșie Medgidia.

Sursa foto: Crucea Roșie Medgidia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii