Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Izabellei Viralul anului ar avea loc...azi

ro

14 Mar, 2015 09:35 1704 Marime text
O adolescentă din Constanţa a creat o adevărată isterie pe o reţea de socializare. Pentru că la vârsta sa nu are voie să utilizeze Facebook, deaorece regulile Facebook  spun că utilizatorii trebuie să aibă minimum 16 ani pentru a-şi face un cont, Izabella, ajutată de Sara, o prietenă a sa, au creat din greşeală un ''Event''. Aşa a apărut ''Ziua Izabellei'', la care adolescenta a invitat dintr-o eroare pe toată lumea, apăsând butonul ''Invite all''.

Astfel, 57.000 de persoane au ajuns să confirme că vor merge la ''Ziua Izabellei'', desfăşurată într-o casă din Constanţa, acesta fiind cel mai puternic viral al începutului de an.

Ulterior, adolescentele au postat un nou mesaj pe Facebook, dându-şi seama de eroare: ''Doar ca să ştiţi, eventurile nu erau nici măcar 0% reale. Totul a pornit dintr-o greşeală, Iza a creat evenimentele, dar erau pur şi simplu zilele noastre de naştere. Adică nu invitaţii, nu petrecere, nu cadouri. Lumea a înţeles exact pe dos. Chestia asta o luase razna de tot, Facebook era infestat cu aşa ceva. Vă rugăm să ne scuzaţi că v-am creat iluzii, nu va fi nicio petrecere''.

Pagina "Ziua Izabellei" a devenit sursă de glume pe Facebook. Evenimentul a fost transformat în câteva zeci sau sute de meme-uri (poză cu text amuzant care se transmite viral): de la confirmări fictive de participare venite din partea lui Justin Bieber, David Guetta sau Sfânta Parascheva și până la adaptarea unor Meme din occident la evenimentul Izabellei.

Azi, pe 14 martie, ar trebui să aibă loc marele eveniment, iar pe rețelele de socializare s-a reluat isteria. Meme-urile (poză cu text amuzant care se transmite viral) nu mai contenesc să apară pe rețelele de socializare. Există chiar și o aplicație intitulat cadourile Izabellei, unde cei care se plictisesc își pot pierde timpul cu un joc banal, informezaă libertatea.ro.

Sursa foto: facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii