Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorica Dăncilă, mesaj adresat militarilor cu prilejul Zilei Forțelor Terestre

ro

23 Apr, 2019 16:57 1240 Marime text
Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj militarilor cu prilejul Zilei Forțelor Terestre ale Armatei României.

”Cu ocazia Zilei Forțelor Terestre ale Armatei României transmit gândurile mele bune, recunoștința și admirația tuturor militarilor care, prin devotament și sacrificiu, își dedică viața apărării cetățenilor.

De asemenea, adresez mulțumiri militarilor noștri care se află în teatrele de operaţii, unde, alături de partenerii din NATO şi Uniunea Europeană, contribuie la efortul de menținere a păcii. Dăruirea și profesionalismul militarilor români fac cinste României și demonstrează, în fiecare zi, că țara noastră este un aliat de nădejde al partenerilor noștri.

De Ziua Forțelor Terestre aduc un omagiu memoriei eroilor căzuţi la datorie şi tuturor veteranilor de război care au slujit cu credinţă şi onoare naţiunea şi statul român.

Armata României, reprezentată majoritar de Forțele Terestre, a fost şi va rămâne un pilon al societăţii, cu merite incontestabile de-a lungul timpului, instituţie care se bucură constant de încrederea populaţiei.

Vă asigur, încă o dată, că aveți tot sprijinul meu și al întregii echipe guvernamentale.

Dragi militari din Forțele Terestre, vă felicit pentru modul în care vă duceți la bun sfârșit misiunile încredințate, vă urez „La mulți ani!” și un „Paște fericit” dumneavoastră și familiilor dumneavoastră!”

Citește și: Ceremonie militară dedicată celor 160 de ani de la înființarea Forţelor Terestre Române
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii