Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorica Dăncilă, despre remaniere. Declaraţii ale primului ministru al României (video)

ro

31 Aug, 2018 12:10 2565 Marime text

Primul ministru al României, Viorica Dăncilă, a fost întrebată, în timp ce se afla într-o vizită la Constanţa, dacă ia în calcul remanierea unor miniştri, ţinând cont de ultimele zvonuri lansate în spaţiul public. Ea a spus că până nu se va face o evaluare a activităţii miniştrilor în funcţie de programul de guvernare, nu se pot lua decizii.

"Nu se va vorbi la acest comitet de remaniere guvernamentală. După cum ştiţi, am spus că se va face o evaluare a fiecărui ministru în funcţie de programul de guvernare. Nu am făcut această evaluare, deci nu putem vorbi de o remaniere guvernamentală", a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a spus că nu se poate pronunţa dacă este mulţumită sau nu de activitatea colegilor ei din Executiv, până când nu se va trage linie asupra activităţii acestora.

"Acest lucru pot să îl spun în urma evaluării pe care o fac, comparativ cu sarcinile îndeplinite, cu obiectivele îndeplinite. Până nu văd această foaie de parcurs a fiecărui ministru, nu pot să fac anumite precizări", a adăugat primul ministru.

Întrebată dacă o eventuală modificare în Guvern ar putea afecta activitatea pe viitor a instituţiei în momentul preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, Dăncilă a răspuns evaziv.

"Este adevărat, pentru noi preşedinţia Consiliului Uniunii Europene este foarte importantă. Aş putea spune că este un examen de aderare a României la UE, deci în acest sens, vreau să vă asigur că suntem în grafic cu pregătirile", a mai spus Viorica Dăncilă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii