Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorica Dăncilă Armata României este "o instituţie reper în istoria noastră naţională"

ro

25 Oct, 2018 16:32 1159 Marime text
Armata este o instituţie fundamentală a statului, care contribuie în mod decisiv la credibilitatea României în lume, a afirmat, joi, prim-ministrul Viorica Dăncilă, scrie Agerpres.ro.

"Armata este o instituţie fundamentală a statului, care contribuie în mod decisiv la credibilitatea României în lume şi se bucură de o mare încredere şi de mult respect din partea românilor. Militarii români participanţi în misiuni şi operaţii în afara teritoriului ţării contribuie la creşterea prestigiului internaţional al ţării noastre şi sunt dovada faptului că Armata României este un partener de nădejde pentru aliaţii săi din cadrul Alianţei Nord-Atlantice şi al Uniunii Europene", a declarat Dăncilă la ceremonia militară dedicată Zilei Armatei României.


Potrivit şefei Guvernului, România este "un pilon important de stabilitate în zonă, în contextul în care, la nivel global, ne confruntăm cu provocări în materie de securitate de o complexitate fără precedent".

Totodată, Dăncilă a precizat că Armata României este "o instituţie reper în istoria noastră naţională".

"Cinstim împreună valorile care definesc esenţa poporului român - patriotismul, curajul şi devotamentul pentru ţară. Îi onorăm pe soldaţii, subofiţerii şi ofiţerii Armatei noastre, pe eroii care s-au jertfit apărând independenţa, suveranitatea şi unitatea statului român", a mai arătat Dăncilă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii