Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Violurile au îngrozit Focşaniul. Una dintre fetele violate are HIV

ro

12 Oct, 2015 12:49 1533 Marime text
O tânără cu HIV din Focşani a fost violată, în noaptea de vineri spre sambătă, pe stradă de doi adolescenţi de 17 ani. Violul a avut loc chiar în centrul oraşului. Câteva ore mai târziu, o altă tânără a dat alarma la poliţie că a fost violată, tot de doi indivizi.
Primul viol s-a întâmplat imediat după miezul nopţii. Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că pe bulevardul Independenţei se află tânără care pare să fie agresată de mai mulţi bărbaţi. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie care a găsit o fată de 26 de ani din Focşani dezbrăcată de la brâu în jos. Ea are deficienţe de vorbire şi figurează în evidenţele medicale cu virusul HIV.
Conform primelor informaţii agresorii sunt doi tineri de 17 ani, ambii din satul Mirceşti, comuna Vanători. Potrivit oamenilor legii, tânăra prezenta mai multe leziuni pe corp. Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvarşirea infracţiunilor de viol şi talhărie, iar ulterior au fost arestaţi pentru 29 de zile.
Potrivit ziaruldevrancea.ro, un alt viol a avut loc în aceeaşi noapte, în jurul orelor 3.00. O tânără a plecat spre casă dintr-un pub situat în apropierea Parcului Nicolae Bălcescu din Focşani. Pe drum spre cartierul Sud, aceasta a avut senzaţia că este urmărită de doi indivizi, dar nu a dat importanţă şi şi-a continuat drumul. Pe bulevardul Bucureşti, cei doi au acostat-o şi, sub ameninţare actelor de violență, au întreţinut relaţii sexuale. Tinerii s-au făcut nevăzuţi. Eu sunt căutaţi acum de poliţişti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii