Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Violator în serie, prins după 5 luni de căutări. Unde a fost abordată ultima victimă

ro

14 Feb, 2019 21:52 1435 Marime text
Un violator în serie din Suceava a fost prins după aproape cinci luni în care a făcut mai multe victime, precizează observator.tv. 

Ultimul caz i-a şocat chiar şi pe anchetatori. Bărbatul a violat o tânără pe care a abordat-o chiar pe holul Policlinicii din oraş.

S-a dat drept medic şi a invitat-o la cabinetul lui particular. 

M.N. a fost cel mai căutat om din Suceava.

Timp de cinci luni, bărbatul de 44 de ani a atacat şi tâlhărit mai multe femei pe stradă. Toate au depus plângeri penale, dar individul nu a fost prins. Aşa s-a ajuns la viol.

Ultima victimă este o tânără de 24 de ani, pe care a abordat-o chiar în Policlinica din oraş. Modul de operare e şocant.

S-a prezentat drept medic şi a invitat-o la cabinetul lui particular, a condus-o printre blocuri undeva în zona Mărăşeşti şi a întreţinut raporturi sexuale - Adrian buga, șeful IPJ Suceava


Agresorul era căutat din luna octombrie a anului trecut. Unul dintre atacuri a fost surprins de camerele de supraveghere din oraş. În imagini se vede cum bărbatul urmăreşte o femeie pe stradă. Iar, înainte să o agreseze, se asigură că nu e nimeni în apropiere.

Bărbatul îşi imobiliza toate victimele şi le ameninţa cu un cuţit sau cu spray lacrimogen. Era în evidenţele Poliţiei de 15 ani. În anul 2004 a fost trimis în judecată pentru viol, tentativă de viol şi perversiuni sexuale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii