Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Violatoarea din Tulcea ameninţă "Lasă că vine Miguel din Spania. Ăsta dacă e cu ţiganii lui are cine să-l caute acasă"

ro

29 Aug, 2012 09:20 1598 Marime text

România TV a reuşit să surprindă o conversaţie între Luminiţa Perijoc, tânăra din Tulcea acuzată că a violat un taximetrist, şi mama sa. Luminiţa le-a spus rudelor că nu l-a sechestrat pe bărbat, ci că acesta a intrat în casă. Mai mult, tânăra spune că-i este teamă şi şi-a chemat prieteni din Spania care să o protejeze. Pe de altă parte, mama Luminiţei a declarat că a fost bătută şi ameninţată cu cuţitul de fata sa.

Pe patul de la Secţia de Psihiatrie, Luminiţa Perijoc i-a povestit mamei sale o altă variantă faţă de cea prezentată de taximetristul care o acuză de viol.

Varianta Luminiţei

"Bea vin, fuma şi dansa lângă o masă, acolo. Zice că l-am sechestrat, atunci de ce a mai intrat? O clientă ameţită şi el un taximetrist ţigan, cu nevastă acasă. El a ştiut că intră, de ce spune că a fost sechestrat? Păi e logic, că niciun nebun nu dă în tine degeaba. Păi nu? Şi astăzi minte la televizor", îi spune Luminiţa Perijoc mamei sale.

Luminiţa susţine că-i este teamă de Nicolae Stan, taximetristul care o acuză de viol.
"Lasă că vine şi avocatul meu, vine şi Adi de la Bucureşti şi Miguel din Spania. Avionul e deja pe drum, soseşte în curând. Normal, am vorbit cu Miguel, am vorbit cu toţi. Şi ăsta dacă e cu ţiganii lui şi se ia de mine pe stradă are cine să-l caute acasă", mai spune aceasta. 
Femeia este convinsă că aceeaşi cunoştinţă din Spania o va ajuta să iasă şi din închisoare, în cazul în care va fi găsită vinovată: "Dacă e să mă închidă sau ceva, nu-i nimic, Miguel plăteşte. Dacă e ... plăteşte şi un milion de euro şi mă scoate".

Pe de altă parte, mama Luminiţei Perijoc spune că fata ei este violentă. Ea povesteşte că a fost bătută şi ameninţată de fiica sa cu mai multe cuţite.

Sursa: romaniatv.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii