Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viol în șanțul de pe marginea drumului. Deși autorul a fugit, a fost prins și băgat după gratii!

ro

13 Jul, 2015 00:05 1542 Marime text
 
Un tânăr din județul Vaslui a fost arestat preventiv, astăzi, după ce a atacat, sâmbătă seară, o tânără, în vârstă de 24 de ani, pe stradă, lovind-o cu pumnii și picioarele, iar apoi a târât-o în șanțul de pe marginea drumului și a violat-o. Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, tânăra a fost atacată în timp ce mergea spre casă, în localitatea Zgura, fiind trântită la pământ în mijlocul drumului și bătut.
Ulterior, susțin anchetatorii, tânărul, de 23 de ani, a forțat-o să întrețină relații sexuale, împotriva voinței sale. Fata a început să strige după ajutor, fiind auzită de mai mulți localnici din zonă, care au intervenit pentru a o salva. Tânărul a reușit să fugă, însă a fost găsit ulterior de către polițiști și dus la sediul Poliției Municipale Huși pentru audieri.
Tânăra a depus plângere la postul comunal de Poliție, care a dispus și efectuarea unei expertizare medico-legale, iar în urma examinării, s-a constatat că ea a fost violată.
În consecință, tânărul a fost prezentat la Parchet și ulterior la Judecătoria Huși, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru viol.


Fotografia are rol ilustrativ
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii