Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vindeau online haine şi încălţăminte, iar acum sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală

ro

02 Jul, 2016 12:51 1491 Marime text
Vindeau online haine şi încălţăminte, iar acum sunt cercetaţi de poliţiştii bucureşteni pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, a informat Direcţia Generală de Poliţie a Capitalei, prin intermediul unui comunicat.
 
În acest dosar, joi, poliţiştii au efectuat 11 percheziţii în Bucureşti şi pe raza judeţelor Ilfov şi Giurgiu şi au dus la audieri 15 suspecţi.
 
„Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii au desfăşurat activităţi comerciale constând în vânzarea online de obiecte vestimentare şi încălţăminte, fără declararea veniturilor către organele fiscale, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor legale", conform sursei ciate.
 
În consecinţă, au fost ridicate în vederea confiscării peste 3.400 de perechi de încălţăminte şi 1.900 de articole vestimentare. Prejudiciul creat bugetului consolidat al statului a fost estimat la 1.800.000 de lei.
 
În altă ordine de idei, a fost constituit sechestru asigurător pe două imobile, două terenuri şi un autoturism, aparţinând bănuiţilor.
 
Cercetările sunt continuate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii