Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vindeau canabisul pe care îl cultivau în ghiveci

ro

18 Jul, 2012 22:21 1137 Marime text

Doi bărbaţi din Constanţa au fost prinţi în flagrant de către poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate în timp ce comercializau canabis.
 
La data de 12 iulie a.c., poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au prins în flagrant, în municipiul Constanţa, pe M. ADRIAN, de 22 ani, care deţinea în mod ilicit în vederea vânzării cantitatea de 5 grame de canabis porţionată şi pentru care pretindea suma de 300 lei. Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale pentru trafic de droguri de mare risc, iar în prezent este condamnat la pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare cu suspendare.
Cercetările s-au extins şi a fost prins în fragrant în cartierul Abator din municipiul Constanţa, D. ALEXANDRU, de 28 de ani, care deţinea în mod ilicit în vederea vânzării cantitatea de 5 grame de canabis şi pentru care a pretins 200 lei, de la care se aproviziona şi M. ADRIAN.


Canabis la ghiveci

Din primele cercetări a reieşit că D. ALEXANDRU îşi organizase o cultură ilicită de canabis în garsoniera în care locuia, la controlul efectuat la domiciliul său identificându-se nouă ghivece în care se aflau 14 plante de canabis mature, care aveau condiţii de creştere asigurate prin dispozitive de irigare, iluminare artificială şi control al temperaturii, cantitatea totală de canabis ridicată de către poliţişti în vederea confiscării fiind de 600 de grame.
Împotriva celor doi s-a dispus măsura întocmirii unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de cultivare fără drept, preparare şi punere în vânzare, faptă prevăzută de art. 2 din Legea 143/2000 şi pedepsită cu închisoarea de la 3 la 15 ani., cei doi suspecţi fiind prezentaţi procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii