Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Vila ambasadorului Pakistanului şi casa lui Hagi, sparte de sărbători

ro

06 Jan, 2018 11:38 4516 Marime text
Vila ambasadorului Pakistanului a fost jefuită, potrivit Realitatea TV.

În Voluntari, pe strada Iancu Nicolae, în perioada 23.12.2017 – 5.01.2018, autori necunoscuţi au intrat în reşedinţa ambasadorului Pakistanului la Bucureşti. Spargerea a fost decoperită de secretara ambasadorului.  Şi casa lui Gică Hagi, situată pe aceeaşi stradă a fost spartă, în perioada Crăciunului.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Ilfov, Ciprian Romanescu, a precizat că în intervalul sfârşitul lunii decembrie - începutul lunii ianuarie, au avut loc spargeri la două locuinţe din zona Pipera. El a menţionat că nu se poate preciza exact când au avut loc acestea pentru că proprietarii au lipsit de acasă, nici acum nu au revenit, iar sesizările la Poliţie au fost făcute recent de către angajaţi ai acestora. Din acest motiv, nici prejudiciul nu a fost încă stabilit.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru furt calificat, fac cercetări şi au un cerc de suspecţi. Purtătorul de cuvânt al IJP Ilfov a mai precizat că una dintre case era păzită de o firmă de pază, iar cealaltă de Jandarmerie. Este vorba despre reşedinţa ambasadorului Republicii Pakistan, care are asigurată paza de jandarmi, iar cealaltă locuinţă îi aparţine, potrivit unor surse, lui Gheorghe Hagi.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii