Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Șoareci în salon cu pacienții la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud

ro

20 Sep, 2016 16:28 1908 Marime text
O filmare cu un șoarece care și-a făcut loc în spatele unui calorifer, într-un salon cu două paturi din Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud, a devenit virală pe Internet.

Imaginile au fost filmate de un tânăr și postate pe contul său de Facebook. Acesta a declarat pentru citynews.ro că şoarecele a început să chiţăie şi să roadă, noaptea, dulapul colegului de salon.

„Am văzut că şoarecele vine lângă mine pentru că aveam pe noptieră pâine. Am rămas blocat. L-am filmat, după care a fugit pe holuri. Asistentele au văzut şi s-au închis în cameră", a spus Mihai Ursu, care este internat în spital.

Șeful Secției 2 de la Spitalul de Pneumoftiziologie, dr. Cristian Rugeanu, a spus că astfel de probleme nu au existat și că nu are cunoștință de așa ceva.

„Din ce știu eu, nu au existat astfel de probleme. Eu nu am cunoștință de așa ceva. Noi avem saloane cu două paturi destul de multe. Noi nu am avut probleme cu șoareci. Nici măcar pacienții nu ne-au semnalat astfel de probleme. Acum, sigur, în curte avem un parc și pe acolo mai sunt șoricei, dar în interior nu cred că aveau cum să ajungă”, a spus șeful Secției 2 de la Spitalul de Pneumoftiziologie, dr. Cristian Rugeanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii