Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO de la capturarea medicului român care a ucis două persoane în Ungaria

ro

10 Sep, 2016 13:52 2161 Marime text
Politia Română a difuzat, astăzi, imagini de la capturarea medicului român, acuzat că a ucis două persoane în Ungaria.

La momentul prinderii lui, pe 1 septembrie, suspectul era înarmat cu un revolver cu cartuş pe ţeavă, conform News.ro.

În înregistrare se observă cum unul dintre poliţiştii de la operaţiuni speciale îl întreabă pe bărbatul deja încătuşat dacă are cartuş pe ţeavă. Suspectul confirmă, iar un alt poliţist îi ridică tricoul cu mâna, lăsând să se vadă revolverul pe care medicul îl purta la curea.
Medicul originar din Oradea, acuzat că a ucis două persoane în Ungaria a declarat, pe 2 septembrie, în faţă judecătorilor, că a venit în România că să se sinucidă, avocatul sau făcând contestaţie la decizia Curţii de Apel Cluj de confirmare a mandatului european de arestare emis de către autorităţile ungare.

În faţă judecătorului Curţii de Apel, Dan Stamatiu şi-a recunoscut fapta, dar a spus că nu vrea să fie judecat în Ungaria, adăugând că a venit în România cu intenţia de a se sinucide.

Potrivit autorităţilor ungare, în noaptea de miercuri spre joi, Dan Stamatiu, medic pneumolog la Spitalul „Sátoraljaújhely Elizabeth”, a intrat în casă unui cuplu din oraşul maghiar Nyíregyházán şi a împuşcat mortal o femeie. Soţul acesteia a fost şi el împuşcat şi a decedat după câteva ore, la spital, conform stirileprotv.ro.

Conform presei maghiare, la crimă ar fi fost de faţă şi un copil de şapte ani, care însă nu a fost rănit.

Imediat după comiterea faptei, medicul a plecat din Ungaria cu maşină personală şi a venit în Cluj-Napoca, unde a fost prins de poliţişti.
Autorităţile din Ungaria îl cercetează pe bărbat pentru omor şi folosirea abuzivă a unei arme de foc deţinută ilegal, fapte pentru care doctorul riscă închisoare pe viaţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii