Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria Secret are acum un adversar pe măsură. Vă plac noile modele? (galerie foto)

ro

15 Mar, 2016 19:15 2657 Marime text
Aerie este un brand american care a capturat inimile femeilor tinere. De ce? Simplu: a început să producă lenjerie care a fost aproape de forma reală a clienților. Ce înseamnă acest lucru? Compania a decis să nu utilizeze Photoshop pentru reclamele sale, în scopul de a arăta un corp real și modul în care se aşează costumele de lenjerie pe o femeie. Acum, compania a crescut rapid si a devenit un concurent aprig pentru Victoria Secret.

Vă oferim, alături de Instagram, șansa de a decide singuri cum este mai bine: cu Photoshop sau natural.

Modelul ales de Aerie pentru reclamele sale de lenjerie intimă se numește Iskra Lawrence. În trecut, fata nu a putut găsi un loc de muncă într-o agenție de modeling, deoarece ea nu se potrivea cu standardele tradiționale de frumusețe. Dar, fata aceasta a fost perfectă pentru Aerie și ideea sa. Compania a folosit-o ca un puternic mesaj pentru toți clienții săi. Frumuseţea ei luminoasă și corpul ei au fost exact ce le trebuia celor de la Aerie.

Această companie ofera femeilor o șansă de a simți încrezătoare, atrăgătore și atractive, indiferent de forma corpului lor. Jennifer Foyle crede că această idee ar trebui să devină cunoscută în toată lumea.
 

"Este important pentru noi că fiecare fată se simtă bine aşa cum este și să se simtă confortabil în lenjerie noastră”, a declarat preşedintele companiei, Jennifer Foyle.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii