Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta, vizită oficială în Ucraina

ro

02 Oct, 2014 09:21 1238 Marime text
Prim-ministrul Victor Ponta va efectua o vizită de lucru la Kiev, azi, la invitația omologului său ucrainean Arseni Iaţeniuk. Premierul va avea convorbiri cu Premierul ucrainean și va fi primit de către Președintele Petro Poroșenko, informează Biroul de presă al Guvernului.
 
Vizita se înscrie în cadrul acțiunilor de sprijin constant al României pentru eforturile Ucrainei, ca şi pentru cele ale Republicii Moldova și Georgiei, de a consolida parcursul și apropierea de Uniunea Europeană a acestor parteneri.
 
La Kiev va fi prezent și premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, cei trei prim-miniștri urmând a avea o reuniune trilaterală în care vor fi discutate aspecte privind parcursul european  al celor două țări și cooperarea în acest format.
 
În cadrul convorbirilor Primului-ministru Victor Ponta cu cei doi înalți oficiali ucraineni vor fi abordate aspecte legate de susținerea concretă pe care România, ca stat membru al UE, o poate acorda Ucrainei pentru consolidarea parcursului său european, evoluțiile recente ale situaţiei de securitate din Ucraina.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii