Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul complet Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu vin mâine la Constanţa

ro

12 Nov, 2014 13:54 3421 Marime text
Preşedintele PSD Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu  vor face mâine o vizită în judeţul Costanţa.

La ora 10.00, Călin Popescu Tăriceanu şi vicepremierul Liviu Dragnea vor participa  la inaugurare Centrului pentru Tineret “Ion Creangă”, în Zona Metropolitană Constanţa, comuna Tuzla. De asemenea, la eveniment vor mai lua parte primarii PSD, UNPR, PC, parlamentarii si  preşedinţii de organizaţii PSD, UNPR, PC, PLR, PP-DD, PRM, PR şi ai minorităţilor.

În intervalul 11:30 – 12:30 va avea loc o vizită de lucru la podul Agigea – Port. La acest eveniment vor participa  prim-ministrul României, Victor Ponta, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu şi  vicepremierul Liviu Dragnea. În cadrul acestui eveniment se vor realiza probele de rezistenţă la încărcarea cu 50 de autobasculante.

De la ora 13:00, Călin Popescu Tăriceanu şi  Liviu Dragnea vor efectua vizita proiectului finalizat “Faleza din Constanţa”. În intervalul 13:30 – 14:30, preşedintele Senatului şi vicepremierul Liviu Dragnea participă la o întâlnire cu oamenii de afaceri din Constanţa, la hotel TEN.

Sursa foto: amosnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • zicu 12 Nov, 2014 15:02 o intampinare "calduroasa" pentru vizita faleza ora 13 ar fi perfecta. sa speram ca ne adunam destui ca sa se auda la transmisia in direct