Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta – „S-a topit zăpada şi se dezgheaţă tot felul de politicieni care dispăruseră în ceaţă”

ro

29 Jan, 2016 23:04 1935 Marime text
Victor Ponta l-a criticat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, pe Cătălin Predoiu. Primul care a lansat atacul a fost Predoiu, care a spus că este curios să vadă cum va crește contul fundației lui Ponta.

„Un alt argument fals pe care îl vedem prezentat de fostul premier Ponta este că anticorupţia opreşte investiţiile, pentru că nimeni nu mai semnează. Bine că a semnat Ponta Memorandumul Rompetrol prin care a iertat o companie străină de sute de milioane. Să vedem cu cât și de unde va creşte contul fundaţiei fostului premier făcut pentru cooperarea estică", a comentat Predoiu.
 
Victor Ponta l-a atacat, la rândul lui: „S-a topit zăpada și se «dezgheață» tot felul de politicieni care dispăruseră «în ceață» - de exemplu Dl. Cătălin Predoiu (cum care Predoiu? - știți, Președintele «to be elected» al PDL și Premierul «to be elected» al PNL), care a glăsuit ceva despre Fundația pe care o conduc! Ca de fiecare dată, am decis să nu îi răspund, deoarece...", a scris Victor Ponta pe Facebook, unde a postat şi o poză sugestivă.
 
Sursa foto: Facebook.com          
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii