Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta s-a prezentat la Poliție

ro

09 Sep, 2016 12:39 1117 Marime text
Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat astăzi la Secția 6 de Poliție, aceasta fiind una dintre obligațiile impuse de măsura controlului judiciar.
 
De dimineață, în jurul orei 9:00, Ponta a mers la Instanța supremă, unde este programat să se judece procesul în care el cere ridicarea controlului judiciar.
 
În sala de judecată, avocatul său i-a solicitat judecătorului o pauză pentru a putea studia dosarul de urmărire penală întocmit de procurorii DNA. Magistratul a fost de acord, iar ședința de judecată a fost amânată pentru ora 13:00.
 
După câteva minute petrecute în arhiva Secției penale, Ponta s-a deplasat la Poliție. El a revenit, în jurul orei 12:00, la Instanța supremă.
 
"Voi da o declarație în fața judecătorilor, astfel încât ceea ce le spun să vă pot spune și dumneavoastră", a spus Ponta la întoarcerea la Înalta Curte.
 
Întrebat de jurnaliști ce ar avea de spus, Ponta a replicat: "Tot! Veți fi foarte uimiți".
 
Fostul premier a contestat măsura controlului judiciar impusă împotriva lui în dosarul în care a fost pus sub acuzare de procurorii DNA Ploiești.
 
Victor Ponta este urmărit penal de procurorii DNA Ploiești într-un nou dosar, în care este acuzat de folosire a influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și complicitate la infracțiunea de spălare de bani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii