Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta nu exclude noi dosare pentru baronii PSD (video)

ro

18 Jan, 2015 11:43 1266 Marime text
Victor Ponta anunţă vremuri grele pentru baronii PSD care au probleme cu legea. Premierul nu exclude ca, în lunile următoare, DNA să trimită noi cereri de ridicare a imunității pentru unii dintre parlamentarii partidului și de fiecare dată trebuie votat pentru ridicarea imunităţii.
 
În acest sens, îndiferent dacă va mai rămâne în fruntea partidului sau nu, Ponta vrea ca statutul PSD să fie schimbat, pentru a se specifica foarte clar ce se întâmplă cu social emocraţii care au probleme cu legea.
 
„Altceva trebuie să facă PSD cu mine lider sau fără mine, dar tot trebuie să facă și anume să dea niște semnale foarte clare, cu perseverență, nu doar o singură dată în decembrie. În decembrie am aprobat toate cererile de ridicare a imunității, însă perseverența e esențială. Doamne ferește, vor fi în febuarie, martie, aprilie, în altă zi asemenea cereri. Trebuie să votăm de fiecare dată "pentru"”, a declarat premierul la B1 Tv.
 
„Să schimbăm statutul partidului în care să spunem foarte clar ce se întâmplă cu un lider al nostru când începe urmărirea penală, ce se întâmplă dacă e arestat preventiv, ce se întâmplă daca e trimis în judecată, ce se întâmplă dacă e condamnat”, a precizat Victor Ponta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii