Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta - Guvernanţii nu răspund în faţa poporului şi a legilor

ro

21 Aug, 2016 15:26 1869 Marime text
Victor Ponta cere demisia premierului şi a ministrului Justiţiei, după ce peste 500 de judecători au semnat un memoriu în care cer eliminarea oricăror forme de discriminare în privinţa veniturilor, pe care le văd ca pe o presiune asupra magistraţilor.
 
„În absolut orice ţară democratică, europeană, cu societate civilă, stat de drept şi răspundere politică a guvernanţilor - după un asemenea dezastru Primul Ministru său/şi Ministrul Justiţie îşi dădea demisia (după ce îşi cerea scuze judecătorilor şi procurorilor pentru bătaia de joc la care i-au supus)!
 
Acelaşi lucru se întâmplă dacă în loc de magistraţi era vorba de profesori, medici, militari, poliţişti, etc!
 
În România nu se întâmplă nimic - pentru că nu suntem o ţară democratică, nici nu ne mai comportăm ca în Europa, nu avem societate civilă, nici stat de drept şi guvernanţii nu răspund în faţa poporului şi a legilor!
 
Oare în Decembrie prin vot putem să îi schimbăm (sau nici acest drept nu îl mai avem)?", a scris, pe Facebook, fostul premier Victor Ponta. 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicolae 21 Aug, 2016 18:25 daca vorbea altcineva,mai treaca mearga,dar acest individ este singurul care ar fi trebuit sa taca ! ce a facut el, cand era P.M.,ca situatia sa nu fie asta ?