Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta, dezamăgit de răspunsul Alinei Gorghiu

ro

19 Jan, 2015 20:17 1098 Marime text
 
Premierul Victor Ponta s-a declarat dezamăgit de răspunsul liderului PNL Alina Gorghiu la propunerea sa de dialog cu Opoziția pe teme fundamentale precum revizuirea Constituției, sistemul electoral, legile siguranței naționale sau Master Planul pe transport.
 
"Am propus dialog cu Opoziția pe 5 teme politice esențiale pentru toți românii. Răspunsul Dnei Gorghiu: insulte, scandal și în rest NIMIC! Păcat!", a scris premierul pe Twitter.
 
Co-președintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis luni premierului Victor Ponta că el nu este în postura de președinte "pentru a se erija în mediator", ca răspuns la invitația la dialog lansată de șeful Guvernului către liberali pentru găsirea unor soluții comune pentru temele importante aflate în dezbaterea publică.
 
"Dacă dl Victor Ponta este depășit de anumite probleme sau dorește stabilirea unei poziții unitare, la nivelul întregii clase politice, în legătură cu anumite teme, se poate adresa în acest sens președintelui. Dl Ponta nu este președintele României pentru a se erija în mediator, nu poate fi și presedinte de partid și mediator și prim-ministru și deputat. Singura instituție care poate asigura o mediere între partide, pe diverse teme, este președintele României", precizează Gorghiu.
 
Sursa: agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii