Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta demisionează dacă DNA cere urmărirea sa penală în cazul votului din diaspora

ro

06 Dec, 2014 21:29 1685 Marime text
Victor Ponta a afirmat la Antena 3 că va merge săptămâna viitoare în Parlament cu un Guvern restructurat, pentru obținerea unui vot de încredere. Ponta anunță că dacă nu obține majoritatea de voturi, își va da demisia. ”Dacă voi obține votul de încredere pentru restructurarea Guvernului, cred că vom reuși să guvernăm bine. Dacă avem majoritate, voi continua. Dacă nu, îmi voi da demisia”, a spus premierul. 
 
Premierul Victor Ponta a anunțat, la Antena 3, ce relație are cu președintele ales Klaus Iohannis și cum vrea să colaboreze din postura de șef al Guvernului. ”Am vorbit cu Klaus Iohannis în seara alegerilor. De atunci nu am mai vorbit. Vom discuta după ce va depune jurământul. Avem nevoie de dialog, nu de ceartă. Nu am niciun resentiment față de el”, a spus Ponta, preluat de http://stiripesurse.ro.
 
Victor Ponta recunoaște că a vrut să se retragă din viața politică. Ponta a spus că a vrut să demisioneze din funcția de premier, dar și din cea de președinte al PSD. ”Prima dată m-am gândit la demisie după seara de 16 noiembrie. Scopul meu nu e să stau într-o funcție, ci să stau dacă pot să face ceva acolo. Costul cel mai mare îl plătesc cei apropiați: Daciana, Andrei, Irina. Pentru familie, o ieșire din viața politică ar fi fost un lucru bun. Am vrut să demisionez și din funcția de premier, și din cea de președinte al PSD”, a declarat premierul la Antena 3.

Premierul a mai asigurat că va demisiona dacă procurorii DNA vor cere anchetarea sa în cazul dosarului penal privind votul din diaspora.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii