Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta Cumnatul meu va plăti, dacă a făcut ceva ilegal. I-am cerut iertare mamei mele

ro

18 Feb, 2015 18:03 861 Marime text
Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, în legătură cu scandalul de corupţie în care este implicat cumnatul său, că acesta va plăti dacă a făcut ceva ilegal. Totodată, Ponta a spus că şi-a cerut iertare mamei sale pentru calomniile pe care a trebuit să le suporte din partea unui post de televiziune, informează România TV.

„Dacă a făcut ceva ilegal, cumnatul meu va plăti pentru asta. Eu nu voi juca o secentă de prost gust cu 'între justiţie şi fratele meu, aleg justiţia. Nu voi face aşa ceva", a declarat Victor Ponta făcând trimitere la o declaraţie a lui Traian Băsescu legată de scandalul în care este implicat fratele său, Mircea.

Întrebat dacă are de gând să demisioneze din fruntea Guvernului, în condiţiile în care anul trecut a cerut demisia preşedintelui Traian Băsescu după arestarea lui Mircea Băsescu, Victor Ponta a răspuns: „Eu nu numesc magistraţi şi nu am nici o atribuţie în domeniul justiţiei".

Ponta s-a arătat însă dezamăgit de implicarea numelui mamei sale în acest scandal. „I-am cerut iertare mamei mele care, după 72 de ani în care nici un vecin nu i-a reproşat nimic, a fost porcăită şi făcută în toate felurile la un post TV. După 72 de ani de viaţă onestă, a devenit cel mai rău om din lume şi acum mă simt vinovat faţă de ea. Ea nici măcar nu a fost chemată la DNA (...) Au implicat-o nişte indivizi care se ocupă de evaziune fiscală în presă în condiţiile în care procurorii au fost corecţi şi au spus că mama mea nu are nici o legătură cu această cauză", a spus Victor Ponta.




Sursa: România TV
Sursa foto: gandul.info

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii