Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta Cei care "luau şpăgi de la Microsoft şi retrocedau terenuri pe milioane de euro" nu se vor întoarce la guvernare

ro

23 Jan, 2015 19:11 1270 Marime text
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Iaşi, că actuala majoritate guvernamentală este stabilă şi că poate guverna foarte bine până în 2016, adăugând că va face tot ce ţine de el să nu se întoarcă la guvernare cei care "luau şpăgi de la Microsoft şi retrocedau terenuri pe milioane de euro".
 
Întrebat de jurnalişti în legătură cu afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis potrivit căreia acesta îşi doreşte un guvern PNL, Ponta a spus că ultimul vot dat actualului guvern în Parlament a fost în urmă cu doar o lună şi că rezultatul a fost de 377 de voturi "pentru" şi 143 "împotrivă".
 
"Cred că actuala majoritate nu doar că este stabilă, dar poate să guverneze foarte bine până în 2016, iar dacă guvernează foarte bine va câştiga alegerile. Şi Băsescu şi-a dorit guvernul său şi n-a ieşit prea bine", a spus Victor Ponta.
 
Premierul a adăugat: "Avem obligaţia să lucrăm toţi, adică preşedinte cu premier şi Parlament".
 
"Voi face tot ce ţine de mine să nu se întoarcă la guvernare cei care în 2010 luau şpăgi de la Microsoft, cei care retrocedau pe milioane de euro tot felul de terenuri, cei care au blocat fondurile europene sau cei care au dus TVA la 24%. Dacă vin alţii mai buni ne gândim", a precizat Victor Ponta.
 
Sursa: mediafax.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii