Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta „Campania electorală nu e atipică, e tipică în sens negativ”

ro

24 Oct, 2014 21:04 1605 Marime text
Întrebat dacă consideră că acesata campanie electorala este una atipica, avand in vedere ca s-a discutat foarte putin despre proiectele proezidentiabililor, candidatul PSD la alegerile prezidentiale Victor Ponta a declarat vineri seara, la B1 TV, ca aceasta campanie electorala este o campanie „tipica in sens negativ".

„Campania nu e atipica, e tipica in sens negativ. Am mers in tara si în afara si am discutat despre ce vreau sa fac ca presedinte. O parte dintre contracandidati, in special Iohannis si Udrea au incercat sa faca un gen de campanie si acum asteapta sa castige DNA-ul alegerile pentru Iohannis".

"Toate energiile se canalizeaza spre votul negativ: nimeni nu spune de ce e bun domnul Iohannis, spun de ce nu e bun Victor Ponta. Vreau sa fiu un presedinte care sa nu fie prezent in viata partidelor, care sa medieze intre puterile statului. Treburile de zi cu zi ale statului sunt treburile Guvernului. Presedintele are doua variante: il spijina pe premier sau sta deoparte", a adaugat liderul PSD, citat de HotNews.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii