Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victimele accidentului de pe DN 38

ro

21 Jun, 2010 15:29 1811 Marime text

De vină pentru producerea accidentului de azi de dimineaţă, de la ora 8.25, de pe DN 38, dintre localităţile Agigea şi Techirghiol, este şoferul unui tir cu numărul de înmatriculare CT 07 DSG, ce aparţinea SC Levimob Inter SRL. Jean Stelian Sava, de 25 de ani, din localitatea Amara, judeţul Ialomiţa, care circula dinspre Agigea spre Techirghiol, la km 2 al drumului, a pierdut controlul tirului şi a intrat pe sens opus unde a intrat în coleziune cu un autoturism marca Wolsvaghen Passat cu numărul de înmatriculare CT 30 CMR, care circula regulamentar. În urma impactului şoferul Passat-ului, Gheorghe Andrei, în vârstă de 38 de ani, din Negru Vodă, care nu purta centura de siguranţă, a decedat pe loc. De asemenea, în urma accidentului, au fost răniți și frații Ionuț și Daniel Cupeș, tot din Negru Vodă, pasageri ai Passatului. Potrivit şefului Biroului Accidente Rutiere din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, Tudorel Dogaru, la această oră, traficul în zonă se desfăşoară normal, asta după ce mai bine de o oră şi jumătate de la producerea accidentului, zona a fost blocată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristi 25 Jun, 2010 00:14 Dumnezeu sa-l ierte! Gheorghita mi-a fost un prieten deosebit. Dumnezeu sa-l primeasca in rai ,acolo langa EL.
  • flori 21 Jun, 2010 14:57 e un dobitoc soferul tirului.gheorghita nu are nici o vina.d-zeu sa-l ierte.condoleante familiei indurerate.