Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victima crizei de cadre medicale Un bărbat a murit la Huşi, într-un spital unde nu este medic de urgenţă

ro

03 Jul, 2015 15:01 1431 Marime text
 
Un bărbat a murit la Spitalul Municipal din Huşi pentru că unitatea sanitară nu mai are medic de urgenţă. În ajutorul pacientului au intervenit asistentele ajutate de un medic internist, dar din păcate eforturile au fost zadarnice. Este a doua oară în şase luni când Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Huşi îşi suspendă activitatea, potrivit postului national de televiziune. 

Bărbatul de 54 de ani a ajuns în stare gravă la spitalul din Huşi după ce a căzut de pe bicicletă. Omul a intrat în stop cardiorespirator şi a fost iniţial resuscitat de medicul de pe ambulanţă. Ulterior au aparut complicaţii care necesitau intervenţia unui doctor de la Urgenţe.
Însă singurul medic cu această specialitate din Huşi e în concediu şi e puţin probabil să se întoarcă pentru că are o altă ofertă de angajare. În ajutorul pacientului au intervenit asistentele ajutate de un medic internist, dar din păcate eforturile au fost zadarnice, mai relatează postul naţional de televiziune.

Este a doua oară în şase luni când Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Huşi îşi suspendă activitatea. Prima dată secţia a fost închisă la sfârşitul anului trecut, atunci când medicul coordonator şi-a dat demisia după ce a primit o amendă de 1.500 de lei de la Direcţia de Sănătate Publică Vaslui, în urma morţii suspecte a unei fetiţe de patru ani, potrivit TVR.ro.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii