Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant marca DNA Vicepreşedintele CJ Caraş, prins în timp ce lua mită chiar în biroul său

ro

12 May, 2015 13:09 1523 Marime text
 
Liberalul Ionesie Ghiorghioni, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, omul de încredere al lui Sorin Frunzăverde, președintele CJ Caraș, a fost prins în flagrant de DNA Timiș în timp ce lua mită în biroul său. Procurorii DNA, cu sprijinul celor de la DGA, l-au surprins după ce a încasat 20.000 lei drept șpagă, scriu jurnaliştii de la pressalert.ro.

Conform primelor informații, operațiunea de astăzi este finalul unei ample acțiuni a anchetatorilor anticorupție, care au monitorizat modul în care se atribuiau contractele publice la  consiliul județean. Ghiorghioni a primit în repetate rânduri șpagă pentru a asigura atribuirea lucrărilor de întreținere de drumuri și de deszăpeziri către cei care aveau grijă să-i dea 10% din valoarea contractului.

Ridicarea lui Ghiorghioni vine după ce în iulie anul trecut, DNA Timişoara l-a prins în flagrant luând mită pe Ianăș Roșeți, directorul Direcției pentru Administrarea Domeniului Public și Privat. Acesta pretindea tot 10% din valoarea contractelor atribuite, el fiind omul de încredere al liderilor Consiliului Judeţean Caraş Severin – Sorin Frunzăverde şi Ionesie Ghiorghioni.
 
Sursa: pressalert.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii