Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepremierul Kaynak, la Constanţa - Dacă Guvernul României va cere ajutorul Turciei, îl va avea

ro

08 Sep, 2016 23:36 1938 Marime text
În această seară, vicepremierul turc Veysi Kaynak a declarat, la Constanța, că în cazul în care Guvernul României va cere ajutorul Turciei pentru construirea moscheii în București, atunci va avea susținerea autorităților de la Ankara.

„Am văzut că partidele politice din România susțin acest proiect, lucru care pe noi ne face să ne simțim bine. Tot ce poate să facă Turcia în acest sens este să aplice reciprocitatea în cazul în care guvernul român va cere ajutorul Turciei, și atunci va avea susținerea statului turc în acest proiect”, a spus, potrivit Agerpres, Veysi Kaynak.

În ceea ce privește instituirea unui învățământ superior teologic, „din nou pot spune că cei care vor decide dacă acest lucru este necesar sau posibil sunt partea românească, guvernul român. Autoritățile române sunt cele care pot să aibă cuvânt în această privință. Din punctul meu de vedere, consider că oamenii trebuie să aibă dreptul să creadă în ce vor ei și să-și manifeste credința în modul în care doresc”, a mai spus vicepremierul turc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii