Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viața unei femei, salvată de o polițistă

ro

25 Sep, 2015 07:37 3756 Marime text
Inspectorul de poliţie Alina-Angela Dumitrache, ofițer de investigații criminale în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, a observant, ieri, că o femeie a fost ranită în urma unui accident rutier, produs pe Calea Câmpulung, din Pitești. Polițista nu a ezitat și a acordat imediat primul ajutor victimei. Inspectorul de poliție a executat măsuri de resuscitare, întrucât femeia era în stare de inconştienţă şi în pericol de asfixie din cauza unei puternice hemoragii nazale şi  bucale.
Victima, o femeie, de 50 de ani, din comuna Mărăcineni, judetul Argeș, a fost acroşată de o autoutilitară, condusă de un barbat, de 41 de ani, din orașul Ştefăneşti, județul Argeş. Ea a fost preluată de ambulanță și transportată la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.
Echipajul poliției rutiere, ajuns la fața locului la scurt timp după ce accidentul de circulație a fost sesizat prin 112 de inspector de poliţie Alina-Angela Dumitrache, a efectuat cercetarea locului faptei, însă anchetă în cauză continuă.
Inspectorul de poliţie Alina-Angela Dumitrache, de 27 de ani, din Pitești, a absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București în anul 2010 și își desfășoară activitatea ca ofițer de investigații criminale în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii