Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viaţa-i frumoasă şi palpitantă la 26 de ani în Constanţa Cum s-a ales o şoferiţă, beată, cu dosar penal

ro

26 Oct, 2014 05:41 2742 Marime text
În această noapte, în jurul orelor 04.15, o şoferiţă (D.L.L. sex feminin, de 26 ani, din Constanţa, după cum spune în comunicatul Poliţiei Rutiere), în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducea un autoturism marca Ford Ka, pe strada Nicolae Filimon din municipiul Constanţa, către strada Eliberării.

Ajungând în zona intersecţiei cu strada Plugului, din cauza vremii şi a alcoolului, tânăra şoferiţă, care probabil venea de la un chef prelungit, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă către dreapta şi a intrat în coliziune cu autoturism marca BMW, care era parcat pe trotuar.

În urma accidentului şoferiţa ameţită, bine de băutură, s-a autoaccidentat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pentru toate astea conducătoarei auto i se va întocmi dosar penal şi va trage multă vreme ponoasele chefului la care a fost.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihaela 28 Oct, 2014 17:21 Am vazut-o eu pe 26 octombrie la sectia de politie....
  • cond auto 26 Oct, 2014 07:08 Nu este minora.....de ce nu scrieti numele "betivei" si numerele masinii? Daca o intalnim sa ne ferim.....cine stie cum a ajuns posesoarea permisului auto!!! ADMINISTRATOR ZIUA DE CT: Aveti dreptate, dar legea nu ne da acest drept, deocamdata, până la pronunţarea unei instante. Multumim pentru interesul acordat publicatiei noastre