Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi unde va naște fiica președintelui Băsescu

ro

25 Jul, 2013 18:41 1705 Marime text


Elena Băsescu vrea să nască natural, la un spital de stat din Capitală. Fiica cea mică a președintelui mai are aproape două luni până când își va ține în brațe copilul. Până atunci, EBA se odihnește la mare și respectă cu sfințenie sfaturile mamei sale.

Elena Băsescu s-a hotărât. Va naște într-un spital de stat, în București, potrivit România TV. Fiica cea mică a președintelui vrea să-și aducă fetiţa pe lume în mod natural, dacă și medicul care îi urmărește sarcina va fi de acord. EBA va afla dacă naște prin cezariană sau natural abia în septembrie, cu câteva zile înainte de marele moment. Deocamdată, mezina președintelui se bucură de statutul de femeie însărcinată.

"Sarcina e o binecuvântare....mă simt extraordinar de bine", a declarat Elena Băsescu.

O gravidă activă în ciuda oboselii care a început să apară, Elena Băsescu a mers la toate ședințele Parlamentului European și și-a însoțit colegii europarlamentari din PDL la evenimente organizate atât în țară, cât și în străinătate.

"Stările de oboseală au început să intervină. Am urcat foarte greu scările şi am rămas fără răsuflare (...) M-am documentat foarte mult. Cele mai bune sfaturi sunt de la mama mea", a mai spus Elena Băsescu.

EBA este hotărâtă să-i pună fiicei ei un nume de sfânt, cel mai probabil Maria, aşa cum o cheamă şi pe mama sa.

Citeste mai mult pe RTV.NET
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii